Mijn Blog. - VanDrielSport.

VanDrielSports

Ga naar de inhoud

Timmeren, klimmen, glijden en glibberen.

VanDrielSport.
Gepubliceerd door in Sport. · 23 september 2019
Tags: OtterloopenGlibberTreel.
Het weekend zet voor de werkende mens in rond de vrijdagmiddag. En dat geldt niet voor deze pensionado. Ik weet het, ik doe het mijzelf aan omdat het allemaal zo leuk is. Maar de tand des tijds knaagt aan het gestel. Ach, zolang ik het nog kan met een beetje doseren waarom niet. Vrijdagochtend een leuke training gedraaid met de Vitality club. klik op Vitality voor informatie.


Mijn tweede activiteit is mijn Somalische buurman helpen bij het rechtzetten van een verzakte poortdeur. Alles  hangt van stukken en brokken bij elkaar humor alom. En als ik een opmerking maak "dat is toch geen gezicht"  heeft hij wel een stukje triplex om een gaatje te dichten tegen indringende katten. De waardering uit zich in een  plastic zak met schapenvlees of in dit geval een soort van oliebolletjes. Een kenner heeft mij verteld dat het mandazi's zijn.

In de middag nog een paar kuiten gemasseerd en alles in gereedheid gebracht voor de 25 km Otterwandeling vanuit het plaatsje Noorden gelegen bij Nieuwkoop. Zaterdag bij tijds op, om in alle vroegte te kunnen starten. Een prachtige wandeling over weilanden, fraaie natuurgebieden, (De Groene Jonker en de Haeck bij Woerdense Verlaat). De dauw zorgde voor natte voeten maar dat kon het plezier niet drukken. In een lekker tempo met hier en daar een hek als barrière, genoten we van de stilte om ons heen. Goed verzorgd met diverse fourageposten en goed gemarkeerd wandelde ik samen met maatje Ruud ruim 25 km. Zie de compilatie die ik maakte van tal van leuke shots.


Zondag met een groepje VanDrielRunners deelgenomen aan de GlibberTreel. Een aparte route langs leuke Leidse plekjes. Leuk als je door het Kammerlingg Onnes gebouw wandelt. Van de indrukken maakte ik deze compilatie.

Zondagmiddag, met de benen uitgestrekt genoten van het wk gemengde ploegentijdrit met een gouden plak als beloning. En ik schreef:

"kan het bedrijfsleven nog wat van leren, vrouwen aan de top, samen krachten bundelen geeft resultaat.
VanDrielSports Jaap ter Haarsingel 34 2353 LV Leiderdorp 06-38305923
VanDrielSports - NL50 INGB 0008 3144 45 t.n.v. Van Driel Sports-KvK 28108308-BTW 0760.57.951B01
VanDrielSports - NL50 INGB 0008 3144 45 t.n.v. VanDrielSports-KvK 28108308-BTW NL001266108B79
Terug naar de inhoud