NietLullenMaarLopen. - VanDrielSport.

VanDrielSports

Ga naar de inhoud

NietLullenMaarLopen.

Sportgroepen.

Alle begin is moeilijk, maar het einde van sommigen dingen ook.
Einde 37 jaar NL..ML.
Na corona  liep de opkomst aanzienlijk terug, inkomsten en  uitgaven gingen uit de pas lopen en dat betekende afgelopen zondag na bijna 37 jaar het einde van de bekende ParkPolderCronesteijn (PPC) trimlopen. NL..ML wat staat voor NietLullenMaarLopen en was een begrip onder hardlopers  uit de regio. Veel hardlopers benutte de loop als voorbereiding op een onderdeel van o.a.. de Leiden marathon. In hoogtij stonden er ruim 250 deelnemers te trappelen van ongeduld  voor het clubhuis van tuinvereniging Cronesteijn als Gerard aftelde van 10 naar 9 etc.

Uitslagen moesten de lopers zelf bijhouden en deed de naam eer aan NietLullenMaarLopen!
Een keer in de maand gingen Marja en Gerard  vroeg op pad  met pijlen en borden  om de route te markeren.  Hardlopers konden flexibel rondjes combineren van 3 km t/m de halve marathon.
Bij inschrijving kon je deelnemen  voor administratiekosten of  wat extra betalen voor een stempelkaart. Een volle stempelkaart leverde dan weer een leuk prijsje met kans op  een handdoek of trui met NL..ML opdruk. En niet allerminst was er nog een loterij  met kans op lekkernijen die door de winnaar vaak werd gedeeld bij de afterparty.

Van de opbrengst werd er elk jaar een goed doel gezocht bij voorkeur in Leiderdorp. Zo werd  o.a Philadelphia, Zuidwijk, Make a wish, Gading, showdown tennis verrast met een cheque van € 500.
Voor het aftellen bij de laatste start bedankte Chris Knook, deelnemer van het eerste uur, Gerard en Marja namens de lopers voor hun tomeloze inzet.   
       
VanDrielSports Jaap ter Haarsingel 34 2353 LV Leiderdorp 06-38305923
VanDrielSports - NL50 INGB 0008 3144 45 t.n.v. Van Driel Sports-KvK 28108308-BTW 0760.57.951B01
Het leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je in beweging blijven (Einstein)
Terug naar de inhoud