Inventarisatie QR code. - VanDrielSport.

VanDrielSports

Ga naar de inhoud

Inventarisatie QR code.

Run & Walk.
Van de voorzitter Aad de Vries van de schaats en skeelervereniging:

Donderdag 30 september 2021 bezocht ik een bijeenkomst over de recent aangepaste coronamaatregelen, georganiseerd door de gemeente Leiderdorp. Ongeveer 25 belangstellenden van de lokale horeca en sportverenigingen woonden de vergadering bij. Burgemeester Driessen leidde de vergadering, bijgestaan door Peter Kessels van de Veiligheidsregio Hollands-Midden.

Voor VIJL (en VandrielRunners) betekenen de aangepaste maatregelen het volgende. Bij het gebruiken van een consumptie moet in de kantine een zichtbaar horecagedeelte zijn aangebracht. Hier is het toegestaan om een consumptie te gebruiken na het tonen van QR-code. Gebruik je de consumptie buiten op of rond het terras, dan is dit laatste niet nodig. De (controlerende) QR-code is te downloaden op elke willekeurige Ipad of smartphone, en moet bij een eventuele controle kunnen worden getoond.

Toevoeging:

Je komt komende week het clubhuis binnen aan de kant van het terras. Je zet je sportspullen in de kleedruimten. Blijf je binnen wat voor hand ligt, dan is een QR code verplicht. Ga je naar buiten niet van toepassing. Evenzo na de training, je kunt gebruik maken van de kleedruimte inclusef douche. Blijf je koffie o..i.d. drinken dan graag je QR code.(zie het bericht boven).

In deze mail heb ik de keuze van QR code: vaccinatiebewijs opgenomen. Maak je keuze en verzend de mail. Deze komt in mijn postvak terecht. Ik maak dan eenverzamelijst en is wat mij betreft alles in vertrouwen vastgelegd.
 


wel.
niet.
NL 76 INGB 0001 8821 98 tnv. H van Driel. Kvk:28108308 BTW:NL001266108B79
Terug naar de inhoud