PersonalTraining. - VanDrielSport.

VanDrielSports

Ga naar de inhoud

PersonalTraining.

Over Hardlopen.
Komt je een vaste dag of tijdstip niet gelegen om bij een club aan te sluiten, en wil je toch professionele  begeleiding, dan wil ik je graag begeleiden. Beginnende loper, trainen voor een 10 km halve marathon of marathon?

Samen bepalen we de route.

Om indruk te krijgen waar je staat en om gerichte schema’s te maken gaan we samen in gesprek. De uitkomst leggen we vast in een document. Aan de orde komen:

·         Ben je bereid om 3 keer in de week te trainen?
·         Ben je blessurevrij?
·         Heb je medische beperkingen, denk aan medicijngebruik.
·         Hoe lang kun je in een stuk hardlopen?
·         Wat is je tijd op een 10 km?
·         Wat is je doel, denk aan afstand, sneller worden.
·         ?

Mijn voorkeur gaat uit om op hartslag te trainen.  De hartslag is nauwkeurige indicator van intensiteit en herstel. De Poolse inspanningsfysioloog Zoladz bepaalde 5 trainingszones uitgaande van de maximale hartslag. Lees in dit document alles over trainen op hartslag. We gaan in het schema uit van inspanningstijden afgeleid van jouw 10 km tijd onlangs gelopen met als controle de hartslagzone.

Maximaaltest:

Om een inschatting te maken van je maximale hartslag zullen we bij een van de eerste trainingen een maximaaltest uitvoeren. Hiervoor heb je nodig een horloge met hartslagindicator.
Een keer in de 4 weken krijg je per email een schema toegezonden. Bij de start van een nieuw schema is er een gezamenlijke training. We kunnen dan een trainingsperiode evalueren en het schema eventueel aanpassen. Meerdere gezamenlijke trainingen is optioneel.Onderdelen van een gezamenlijke training:

·         Looptechniek.
·         Loopscholing.
·         Stabiliteit.
·         Kracht.
De plaats van de training wordt in overleg afgestemd. Op elk moment is  feedback via WhatsApp, telefoon 06-38305923 of email mogelijk.Zie je dit voor jou als de oplossing, neem dan contact op via WhatsApp of info@vandrielsport.nl

De prijs voor een 4 wekenschema met 1 fysiek moment bedraagt € 25,00.

                                             
NL 76 INGB 0001 8821 98 tnv. H van Driel. Kvk:28108308 BTW:NL001266108B79
Terug naar de inhoud