Vitality Leiderdorp Sport. - VanDrielSport.

VanDrielSports

Ga naar de inhoud

Vitality Leiderdorp Sport.

Sportgroepen.
                                                 

Gezond  blijven door bewegen, beweeg jij voldoende?

Welkom bij Vitality Club.


Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid. Je voelt je fit en het geeft structuur aan je dag. Vitality Club is een club voor en door 50-plussers die samen bewegen en achteraf koffie drinken.

Het doel van de Vitality Club is om mensen gezond en gelukkig oud te laten worden. Wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat samen bewegen hiervoor een duurzame basis kan bieden. Word fit en maak tegelijkertijd vrienden!
Op 10 oktober 2016 is de eerste Vitality Club in Leiden Noord gestart. Sindsdien zijn er al meerdere nieuwe Vitality Clubs gestart. Op doordeweekse dagen wordt er op ieders niveau gesport. De kosten bedragen 1,- euro per week en je zit niet vast aan een abonnement.

Bent u nieuwsgierig?

U bent van harte welkom om op doordeweekse dagen van 0.900-10.00 uur langs te komen om te kijken of om een keer mee te sporten bij een van onze clubs.

Bea Roest verzorgt op de dinsdag en vrijdagochtend in Leiderdorp  training. Met veel plezier ondersteun ik haar op wisselende vrijdagen.  Hier vind je de informatie, waar, wanneer en tijdstip.
NL 76 INGB 0001 8821 98 tnv. H van Driel. Kvk:28108308 BTW:NL001266108B79
Terug naar de inhoud